0707 - 55 53 81ulla@steningesmycket.se
Välj en sida

Konst i Falkenberg och Båstad

Konst i Falkenberg och Båstad

Är det måhända så att du letar efter konst i Falkenberg eller Båstad? I så fall har du kommit fullständigt rätt. Jag, Ulla Werkström driver och äger detta företaget, som heter Steningesmycket. Jag erbjuder det mesta som rör konst. Jag har arbetat inom branschen i många år, vilket gör att jag kan det mesta och jag har ett stort utbud av konstföremål. Alla som kommer till mig finner någonting som är värt att köpa. Mitt galleri är perfekt för alla som letar efter en present till en vän eller bekant.

Unik glaskonst finns här

Jag erbjuder unik konst i form av min Tiffany glaskonst. Jag använder inga som helst former av färdiga mallar. Min teknik bygger i stället på att pussla ihop utskurna, vackra och färgrika glasbitar efter inspiration. Detta innebär att inget alster är det andra likt. Om du vill ha någonting som ingen annan har, så rekommenderar jag denna typ av konst.

Unika smycken här på Steningesmycket

Inte bara glaskonsten är unik. Jag erbjuder även unika smycken, som man inte finner någon annanstans. Här på Steningesmycket hittar du en stor variation av ringar, örhängen, halsband, armband, slipshållare, brudkronor och mycket, mycket mer. Jag utgår från silver, titan och olika former av naturfynd (exempelvis stenar och trä). Andra former av objekt som jag använder vid tillverkningen är fina pärlor, plexiglas och knappar med mera.

Låter detta intressant?

Om du finner detta intressant, så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig, Ulla Werkström och Steningesmycket. Jag kan berätta mera om vad jag erbjuder och även ge tips och råd kring vilken typ av konstverk som passar dig och dina behov. Jag kan det mesta inom branschen och jag hoppas att alla som kommer till mig finner en njutbar tillvaro och att de finner ett konstverk som de verkligen blir nöjda med.